Elkészítése
A meggyet egy liter, sóval, cukorral, citromhéjjal, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített vízben 2-3 percig főzzük, majd a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük. Néhány percig forraljuk, és melegen vagy hidegen tálaljuk.
A meggyet egy liter, sóval, cukorral, citromhéjjal, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített vízben 2-3 percig főzzük, majd a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük. Néhány percig forraljuk, és melegen vagy hidegen tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A meggyet egy liter, sóval, cukorral, citromhéjjal, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített vízben 2-3 percig főzzük, majd a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük. Néhány percig forraljuk, és melegen vagy hidegen tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.