Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsleveskockákat 2 liter vízben feloldjuk és felforraljuk. A megtisztított karalábét, zellert és burgonyát kis kockákra vágjuk, majd olajon megpároljuk. Az apró kockákra vágott szalonnát serpenyőben kiolvasztjuk. A vajon megpirítjuk a paradicsompürét vagy a szeletelt paradicsomot, majd felöntjük a forró húslevessel. Hozzáadjuk a párolt zöldségeket és a pirított szalonnát. Ha felforrt, beletesszük a spagetti tésztát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.03.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsleveskockákat 2 liter vízben feloldjuk és felforraljuk. A megtisztított karalábét, zellert és burgonyát kis kockákra vágjuk, majd olajon megpároljuk. Az apró kockákra vágott szalonnát serpenyőben kiolvasztjuk.

A vajon megpirítjuk a paradicsompürét vagy a szeletelt paradicsomot, majd felöntjük a forró húslevessel. Hozzáadjuk a párolt zöldségeket és a pirított szalonnát. Ha felforrt, beletesszük a spagetti tésztát, és kb. 10 percig főzzük, amíg a tészta megpuhul.

Tálalás előtt a leves tetejére friss, apróra vágott petrezselyemzöldet szórunk, és a tányérokban reszelt sajttal kínáljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is