Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges levesek

Négyhagymás hagymaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a vajon üvegesre pirítjuk. Ezután felöntjük vízzel (kb. 1 liter), majd hozzáadjuk a leveskockát, és alaposan elkeverjük. A póréhagymát és az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd ezeket is hozzáadjuk a leveshez. Az egészet ízlés szerint sóval, borssal, kakukkfűvel és rozmaringgal fűszerezzük. Amikor a leves felforr, egy kis mennyiséget […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.04.12.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a vajon üvegesre pirítjuk. Ezután felöntjük vízzel (kb. 1 liter), majd hozzáadjuk a leveskockát, és alaposan elkeverjük.

A póréhagymát és az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd ezeket is hozzáadjuk a leveshez. Az egészet ízlés szerint sóval, borssal, kakukkfűvel és rozmaringgal fűszerezzük.

Amikor a leves felforr, egy kis mennyiséget kiveszünk belőle, és elkeverjük a tejföllel, hogy ne csomósodjon össze. A tejfölös keveréket visszaöntjük a levesbe, és alacsony lángon újraforraljuk, de már nem főzzük sokáig, hogy a tejföl ne csapódjon ki.

Tálalás előtt opcionálisan reszelt sajttal díszítjük, amely megolvad a forró leves tetején.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is