Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húslevesek

Nyári kocsonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst hideg vízbe tesszük, lassú tűzön felforraljuk és leszűrjük. Beletesszük a hozzávalókat, majd lassú tűzön megfőzzük. Amikor minden megfőt, tányérokra szedjük a húst, a levet rászűrjük, kihűtjük és hűtőbe tesszük. 4 tányér kocsonyánk lesz. Finom és ilyen melegben nagyon jól esik. JÓ ÉTVÁGYAT!  

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst hideg vízbe tesszük, lassú tűzön felforraljuk és leszűrjük. Beletesszük a hozzávalókat, majd lassú tűzön megfőzzük. Amikor minden megfőt, tányérokra szedjük a húst, a levet rászűrjük, kihűtjük és hűtőbe tesszük. 4 tányér kocsonyánk lesz. Finom és ilyen melegben nagyon jól esik.

JÓ ÉTVÁGYAT!

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is