Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Nyári kocsonya recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg csirkeláb
  • 0,5 kg csirkeszárny
  • 2 nagy fej fokhagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • pár szem bors
  • 1 evőkanál só
  • víz (hogy kétujjnyira ellepje)

Elkészítése

A húst hideg vízbe tesszük, lassú tűzön felforraljuk és leszűrjük. Beletesszük a hozzávalókat, majd lassú tűzön megfőzzük. Amikor minden megfőt, tányérokra szedjük a húst, a levet rászűrjük, kihűtjük és hűtőbe tesszük. 4 tányér kocsonyánk lesz. Finom és ilyen melegben nagyon jól esik.

JÓ ÉTVÁGYAT!

 

https://receptneked.wps.hu/levesek/nyari-kocsonya/