Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg ököruszály (marhafarok) 3 l marhahúsleves 60 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller) 1 zöldpaprika 1 paradicsom 15-20 szem egész bors 2 babérlevél 10 dkg vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma Elkészítése: Feldaraboljuk az ököruszályt, karikákra vágjuk a hagymát. A húst, hagymát, fokhagymát tepsiben aranysárgára sütjük. Egy nagy fazékba beletesszük a sütőből kivett húst és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
160 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg ököruszály (marhafarok)
  • 3 l marhahúsleves
  • 60 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller)
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 15-20 szem egész bors
  • 2 babérlevél
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

Feldaraboljuk az ököruszályt, karikákra vágjuk a hagymát. A húst, hagymát, fokhagymát tepsiben aranysárgára sütjük.

Egy nagy fazékba beletesszük a sütőből kivett húst és zöldségeket és felöntjük a húslevessel. Ízlés szerint sózzuk, vigyázzunk, mert a húsleves is tartalmaz sót, ízesítjük a zöldpaprikával, paradicsommal, borssal, babérlevéllel, majd puhára főzzük, és leszűrjük.

A marhafarkot főtt vegyes zöldséggel és csigatésztával kínáltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is