Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Összevissza leves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 csomag zöldség (az enyémben répa brokkoli és karfiol volt)
  • 10 dkg zöldborsó
  • 6 szem gomba
  • só
  • bors
  • őrölt pirospaprika
  • 1 marék eperlevél tészta
  • 1 evőkanál olaj
  • delikát (vagy leveskocka )

Elkészítése

 

A csontokat forrásban lévő vízbe teszem és pár percig kis lángon főzöm.

Közben a tetejéről leszedem a habot. Amikor már nem habzik, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem és legalább fél órát főzöm. Közben az olajon megpirítom, a tésztát megszórom a pirospaprikával, felengedem vízzel és a leveshez adom. Ezután még addig főzöm, amíg a tészta megfő a levesben.

https://receptneked.wps.hu/levesek/osszevissza-leves/