Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A felszeletelt barackot citromhéjjal, szegfűszeggel, fahéjjal és cukorral ízesítjük, majd 7 dl vízbe feltesszük főni. Kihűtjük, majd a fűszereket kiszedjük, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgákat, a tejszínt, a brandyt, és az egészet habosra keverjük. Jól lehűtjük, majd tetejét szegfűborssal díszítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A felszeletelt barackot citromhéjjal, szegfűszeggel, fahéjjal és cukorral ízesítjük, majd 7 dl vízbe feltesszük főni. Kihűtjük, majd a fűszereket kiszedjük, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgákat, a tejszínt, a brandyt, és az egészet habosra keverjük. Jól lehűtjük, majd tetejét szegfűborssal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is