Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A konzervet felnyitjuk, majd a levét egy edénybe öntjük. A barackokat ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük, úgy, hogy a víz éppen csak ellepje a gyümölcsöket. Amikor a barackok megfőttek, botmixerrel vagy turmixgéppel pürésítjük őket, majd az így kapott barackpürét visszatesszük az edénybe és újra főzni kezdjük. Közben a félretett baracklében elkeverjük a rumaromát, tejszínt, és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A konzervet felnyitjuk, majd a levét egy edénybe öntjük. A barackokat ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük, úgy, hogy a víz éppen csak ellepje a gyümölcsöket. Amikor a barackok megfőttek, botmixerrel vagy turmixgéppel pürésítjük őket, majd az így kapott barackpürét visszatesszük az edénybe és újra főzni kezdjük. Közben a félretett baracklében elkeverjük a rumaromát, tejszínt, és a pudingport, majd ezt a keveréket hozzáadjuk a barackpüréhez. Az egészet tovább főzzük 2-3 percig, amíg a pudingpor besűríti a krémet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is