Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pacalt vékony csíkokra vágjuk, majd egy kuktába vagy rendes edénybe tesszük. Hozzáadjuk a megpucolt fokhagymagerezdeket és a babérlevelet, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és körülbelül 1 órán át főzzük. Közben a sárgarépát és a gyökeret megdinszteljük kevés olajon, majd hozzáadjuk a félig főtt pacalhoz. Ismét felöntjük vízzel, és majdnem teljesen puhára főzzük. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.02.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A pacalt vékony csíkokra vágjuk, majd egy kuktába vagy rendes edénybe tesszük. Hozzáadjuk a megpucolt fokhagymagerezdeket és a babérlevelet, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és körülbelül 1 órán át főzzük.

Közben a sárgarépát és a gyökeret megdinszteljük kevés olajon, majd hozzáadjuk a félig főtt pacalhoz. Ismét felöntjük vízzel, és majdnem teljesen puhára főzzük. Amikor a pacal már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a darabokra vágott savanyított paprikát.

A tejfölt alaposan elkeverjük a tojások sárgájával és a liszttel, majd folyamatos keverés mellett a leveshez adjuk, hogy besűrítse. Végül sóval, borssal és ízlés szerinti mennyiségű ecettel ízesítjük, hogy kellemesen savanykás legyen. Tálalás előtt jól átforgatjuk, és friss kenyérrel kínáljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is