Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először egy evőkanál zsíron üvegesre pirítjuk a felvágott vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a felkockázott sertéshúst, és addig pirítjuk, amíg kifehéredik. Ekkor megszórjuk pirospaprikával, alaposan elkeverjük, majd felöntjük vízzel. Miután a leves felforrt, ízlés szerint fűszerezzük (például sóval, borssal, fokhagymával). Amikor a hús már kezd megpuhulni, hozzáadjuk a feldarabolt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Először egy evőkanál zsíron üvegesre pirítjuk a felvágott vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a felkockázott sertéshúst, és addig pirítjuk, amíg kifehéredik. Ekkor megszórjuk pirospaprikával, alaposan elkeverjük, majd felöntjük vízzel.

Miután a leves felforrt, ízlés szerint fűszerezzük (például sóval, borssal, fokhagymával). Amikor a hús már kezd megpuhulni, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, és együtt főzzük, amíg minden hozzávaló teljesen meg nem puhul.

A főzés végén tejfölből és lisztből habarást készítünk, amelybe felaprított kaprot is keverünk. A habarást lassan hozzáadjuk a leveshez, folyamatos keverés mellett. Végül elzárjuk a tüzet, és a levest ecettel ízesítjük, hogy kellemesen savanykás ízt kapjon.

Tálalás előtt hagyjuk kicsit pihenni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is