Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pandur gulyás recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéscomb
  • 2 fej hagyma
  • 2 kávéskanál gyros fűszerkeverék
  • 1 kávéskanál piros paprika
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 5 db babérlevél
  • 25 dkg gomba
  • 25 dkg zöldborsó
  • 4 db krumpli
  • csipetke
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 evőkanál liszt
  • só
  • bors

Elkészítése

A húst kis kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük, majd a hússal együtt 10 percig pirítjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a magyaros fűszerkeveréket, paprikát, köményt, borsot, babérlevelet, sót és kevés vízzel felöntjük, majd 1/2 óráig pároljuk. Beletesszük a borsot a kockára vágott krumplit és 1 tojással készített csipetkét, majd hosszú lére engedve puhára főzzük. Ha megfőtt a tejszínnel és a liszttel behabarjuk.

https://receptneked.wps.hu/levesek/pandur-gulyas/