Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A két almát megpucoljuk, felkockázva a cukros vízbe tesszük. Beleteszünk néhány szem szegfűszeget és az almákat puhára főzzük. Összekeverjük a tojást kis vízzel és kb 50 g liszttel csomómentesre és a puha almákra öntjük sűrű kevergetés mellett. Összeforraljuk az egészet, majd levesszük a lángról. Miután kicsit hűl ízlés szerint teszünk hozzá fahéjat, vaníliát esetleg kis […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A két almát megpucoljuk, felkockázva a cukros vízbe tesszük. Beleteszünk néhány szem szegfűszeget és az almákat puhára főzzük. Összekeverjük a tojást kis vízzel és kb 50 g liszttel csomómentesre és a puha almákra öntjük sűrű kevergetés mellett.

Összeforraljuk az egészet, majd levesszük a lángról. Miután kicsit hűl ízlés szerint teszünk hozzá fahéjat, vaníliát esetleg kis citromlevet, cukrot. Hidegen, tejszínhabbal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is