Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Pulyka raguleves tárkonyosan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 600 g pulyka felső comb filé 1 fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 5 db sárgarépa 2 db petrezselyemgyökér 1/2 zeller 1/2 db karalábé 1 marék zöldborsó 200 g. főzőtejszín (20%-os) kevés só, és bors kevés tárkony 4 marék levestészta (eperlevél) kevés étolaj Elkészítése: A pulykacombot kisebb kocákra vágom, a hagymát lereszelem, a fokhagymát szétnyomom. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 600 g pulyka felső comb filé
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 db sárgarépa
  • 2 db petrezselyemgyökér
  • 1/2 zeller
  • 1/2 db karalábé
  • 1 marék zöldborsó
  • 200 g. főzőtejszín (20%-os)
  • kevés só, és bors
  • kevés tárkony
  • 4 marék levestészta (eperlevél)
  • kevés étolaj


Elkészítése:

A pulykacombot kisebb kocákra vágom, a hagymát lereszelem, a fokhagymát szétnyomom. A zöldségféléket hasábokra, vagy karikákra vágom.

a húsdarabokat kevés étolajon megpirítom addig, míg ki nem fehéredik. Felöntöm annyi vízzel, hogy bőven ellepje, és beleteszem, a reszelt hagymát, és a fokhagymát. Sózom, borsozom, és fedő alatt főzöm, míg a hús félig megpuhul.

Ekkor adom hozzá a feldarabolt zöldségeket, valamint a friss tárkony leveleket is. Mikor a hús, és a zöldségek is megpuhultak, elkeverem a főzőtejszínnel, belerakom a levestésztát, és ismét felforralom.

Bőséges ebéd, akár egytálételként is fogyasztható

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is