Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst az esetleges inaktól, hártyáktól megtisztítjuk és 2 cm-es kockákra vágjuk. A paradicsomot, paprikát kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát a felhavített zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott paprikát. Ha a paprika és a hagyma is kiengedte és elfőtte a levét és csak a zsír maradt, akkor beleszórjuk a fűszerpaprikát a tűzről levéve. Elkeverjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.10.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst az esetleges inaktól, hártyáktól megtisztítjuk és 2 cm-es kockákra vágjuk.

A paradicsomot, paprikát kockára vágjuk.

Az apróra vágott hagymát a felhavített zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kockázott paprikát. Ha a paprika és a hagyma is kiengedte és elfőtte a levét és csak a zsír maradt, akkor beleszórjuk a fűszerpaprikát a tűzről levéve. Elkeverjük, majd kevés vízzel felöntjük.

Fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel, majd hozzátesszük a babérlevelet. Hozzáadjuk a paradicsomot és visszatesszük a tűzre.

Ezt a levet felforraljuk, majd beletesszük húst. Megsózzuk, zsírjára pirítjuk, hagyjuk, hogy a hús levet engedjen. Mikor levét elfőtte a hús, hideg vízzel felengedjük.

Amikor a hús már félig puha, beletesszük a megtisztított, karikára vágott leves zöldségeket.

Amikor a hús és zöldségek már majdnem teljesen készen vannak hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és azzal lassú tűzön puhára főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is