Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Pulykanyak leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 pulykanyak 1 szelet káposzta 4 sárgarépa 2 petrezselyemgyökér 1 paprika 2-3 karika csípős paprika 1 paradicsom 1 vöröshagyma 1 krumpli 1 gerezd fokhagyma só szemes bors zöld petrezselyem zeller levél lestyán levél 5-6 szelet szárított vargánya cérnametélt Elkészítése: A pulykanyakat megmossuk, majd hideg vízben feltesszük főni. A közben keletkező habot leszedjük a tetejéről, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2016.03.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 pulykanyak
  • 1 szelet káposzta
  • 4 sárgarépa
  • 2 petrezselyemgyökér
  • 1 paprika
  • 2-3 karika csípős paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 vöröshagyma
  • 1 krumpli
  • 1 gerezd fokhagyma
  • szemes bors
  • zöld petrezselyem
  • zeller levél
  • lestyán levél
  • 5-6 szelet szárított vargánya
  • cérnametélt

Elkészítése:

A pulykanyakat megmossuk, majd hideg vízben feltesszük főni. A közben keletkező habot leszedjük a tetejéről, hogy ne legyen zavaros a levesünk. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt répát, petrezselyemgyökeret, a hagymát egészben, a káposztát, a paradicsomot és a paprikát.

Sózzuk, hozzáadjuk a szemes borsot és a zöld fűszereket is. Kis lángon főzzük, és ne fedjük le.

Ha minden puhára főtt, vegyük le a tűzről és hagyjuk néhány percig, hogy a zavaros rész leülepedjen, majd szűrjük át egy másik fazékba.

A cérnametéltet egy külön edényben, sós, forró vízben kifőzzük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is