Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megmossuk, kicsit lecsepegtetjük, majd apró darabokra vágjuk. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát, zellert és a vöröshagymát apróra vágjuk, a kelkáposztát csíkokra szeljük. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd a pulykahúst hozzáadva fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a répát, zellert, petrezselymet, kelkáposztát, paradicsomot és felengedjük vízzel. Ízesítjük a fűszerekkel, sóval, borssal, petrezselyemzölddel, kakukkfűvel, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2021.01.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megmossuk, kicsit lecsepegtetjük, majd apró darabokra vágjuk.

A zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát, zellert és a vöröshagymát apróra vágjuk, a kelkáposztát csíkokra szeljük.

A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd a pulykahúst hozzáadva fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a répát, zellert, petrezselymet, kelkáposztát, paradicsomot és felengedjük vízzel.

Ízesítjük a fűszerekkel, sóval, borssal, petrezselyemzölddel, kakukkfűvel, hozzáadjuk a vargányát és a paprika karikákat.

Amikor a hús, és a répa már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldborsót és a tésztát, majd készre főzzük.

A lisztet a tejföllel csomómentesre keverjük, egy merőkanálnyi meleg leveslével felhígítjuk, majd folyamatos kavarás mellett beleöntjük a levesbe és alaposan kiforraljuk.

Tejföllel kínáljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is