Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes fej vöröshagyma 4 ek napraforgó olaj 2 teáskanál fűszerpaprika 50 dkg sertéshús 2 l víz só ízlés szerint 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény 3 közepes sárgarépa 1 közepes fehérrépa 2 közepes paprika 1 közepes paradicsom 80 dkg burgonya 2 dl tejföl 2 csapott ek finomliszt 2 teáskanál mustár Elkészítése: A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.07.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 50 dkg sertéshús
  • 2 l víz
  • só ízlés szerint
  • 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
  • 3 közepes sárgarépa
  • 1 közepes fehérrépa
  • 2 közepes paprika
  • 1 közepes paradicsom
  • 80 dkg burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 2 teáskanál mustár


Elkészítése:

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával és rátesszük a kockára vágott húst.
Felengedjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, a fűszereket hozzáadjuk.

Rövid ideig főzzük, majd beletesszük a felkarikázott répákat és a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és a mustárral, és amikor elkészült a leves, besűrűsítjük vele.
Főtt tojáskarikákkal tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is