Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rozmaringos csicseriborsó-krémleves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 előfőzött konzerv csicseriborsó
  • 3 ek olivaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál friss rozmaring
  • 1 liter csirkealaplé
  • só
  • durvára őrölt bors
  • 1 citrom leve


Elkészítése:

A lereszelt fokhagymát és az apróra vágott rozmaringlevelet az oliván hirtelen megpirítjuk, felöntjük a csirkealaplével, hozzáadjuk a lecsöpögtetett csicseriborsót, sózzuk, borsozzuk és nagyjából fél óra alatt puhára főzzük.

Mikor megfőtt turmixoljuk, hozzáadjuk a kifacsart citromlevet és kész is.

https://receptneked.wps.hu/levesek/rozmaringos-csicseriborso-kremleves/