Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Sajtlevesek

Sajtkrémleves baconnel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsleveskockát kb. 2,5 liter forrásban lévő vízbe tesszük. Miután feloldódott, hozzáadjuk a sajtokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A lisztet tejföllel vagy főzőtejszínnel behabarjuk, majd egy-két merőkanálnyi levest hozzáadva kevergetjük. Ha úgy ítéljük, hogy a habarás csomómentes, a levesbe öntjük, és így főzzük még néhány percig. Végül egy kis szerecsendiót reszelünk bele. A leves ennyivel […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.19.

Hozzávalók

Feltéthez

Elkészítése

A húsleveskockát kb. 2,5 liter forrásban lévő vízbe tesszük. Miután feloldódott, hozzáadjuk a sajtokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A lisztet tejföllel vagy főzőtejszínnel behabarjuk, majd egy-két merőkanálnyi levest hozzáadva kevergetjük. Ha úgy ítéljük, hogy a habarás csomómentes, a levesbe öntjük, és így főzzük még néhány percig.

Végül egy kis szerecsendiót reszelünk bele. A leves ennyivel kész is, jöjjön a feltét.

A kenyérszeleteket kenyérpirítóban aranybarnára pirítjuk. Ha kész, fokhagymával bedörzsöljük, majd apró kockákra vágjuk. Ezt a tálalásig egy tálba tesszük.

Végül kis olajon megpirítjuk az apróra vágott szalonnát.

A tálaláskor néhány szem kenyeret, ízlés szerint szalonnát, valamint reszelt sajtot teszünk a tányérba.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is