Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Burgonya levesek

Leves receptek

Sajtos burgonyaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, mindkettőt apró darabokra felaprítjuk. A vajon megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a burgonyát. Átkeverjük, majd felengedjük a csirkehúslével. Teszünk hozzá 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymát, sót, borsot és ételízesítőt. (Vigyázzunk, hogy ne legyen túl sós, mert a csirkehúslé és a sajt is tartalmaz sót.) Kb. 15 perc alatt puhára […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, mindkettőt apró darabokra felaprítjuk. A vajon megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a burgonyát. Átkeverjük, majd felengedjük a csirkehúslével. Teszünk hozzá 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymát, sót, borsot és ételízesítőt. (Vigyázzunk, hogy ne legyen túl sós, mert a csirkehúslé és a sajt is tartalmaz sót.)

Kb. 15 perc alatt puhára főzzük, majd leveszünk a tűzről, és turmixgéppel pépesítjük (de ez nem kötelező). Visszatesszük a tűzre, és beleszórjuk a reszelt sajtot, addig keverjük, míg elolvad. Ezután hozzáadjuk a karikára vágott virslit, amit szintén készre főzünk benne.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is