Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Sárgaborsó leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 15 dkg száraz sárgaborsó 1,5 liter víz 1 pohár tejföl 1 púpos evőkanál liszt 1 db húsleveskocka szalámi olivás kifli Elkészítése: A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni. Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük. A tejfölt a liszttel simára keverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2017.10.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg száraz sárgaborsó
  • 1,5 liter víz
  • 1 pohár tejföl
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 db húsleveskocka
  • szalámi
  • olivás kifli


Elkészítése:

A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni.

Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük.

A tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez majd összeforraljuk.

A levest pirított szalámival és olivás kiflivel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is