Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sárgaborsó leves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg száraz sárgaborsó
  • 1,5 liter víz
  • 1 pohár tejföl
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 db húsleveskocka
  • szalámi
  • olivás kifli


Elkészítése:

A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni.

Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük.

A tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez majd összeforraljuk.

A levest pirított szalámival és olivás kiflivel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/levesek/sargaborso-leves-3/