Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húslevesek

Leves receptek

Savanyú leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A húst felszeleteljük és vízben feltesszük főni. Miután félig megpuhult bele tesszük a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt, kiszedjük a húst és a zöldségeket, a leves levét átszűrjük, tejföllel és liszttel behabarjuk. Vissza rakjuk a zöldségeket és a húst. Ecettel ízesítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felszeleteljük és vízben feltesszük főni. Miután félig megpuhult bele tesszük a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt, kiszedjük a húst és a zöldségeket, a leves levét átszűrjük, tejföllel és liszttel behabarjuk. Vissza rakjuk a zöldségeket és a húst. Ecettel ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is