Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Ragulevesek

Savanyú szíve-nyelve leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A nyelvet először hideg vízben feltesszük főzni, megabáljuk kicsit. Ha már látjuk, hogy lejön a bőre, elzárjuk alatta a tűzhelyet és még melegen megpucoljuk a bőrétől. Apró kockára vágjuk. A szívet is megtisztítjuk, megmossuk alaposan, kockára vágjuk. A szívet és nyelvet felrakjuk főni, lehabozzuk. Belerakjuk a babérleveleket. Zöldségeket megtisztítjuk, daraboljuk. Ha félig megfőtt a hús, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A nyelvet először hideg vízben feltesszük főzni, megabáljuk kicsit. Ha már látjuk, hogy lejön a bőre, elzárjuk alatta a tűzhelyet és még melegen megpucoljuk a bőrétől. Apró kockára vágjuk.

A szívet is megtisztítjuk, megmossuk alaposan, kockára vágjuk. A szívet és nyelvet felrakjuk főni, lehabozzuk. Belerakjuk a babérleveleket. Zöldségeket megtisztítjuk, daraboljuk.

Ha félig megfőtt a hús, belerakjuk a zöldségeket, fűszerezzük. Vége felé hozzáadjuk a rizst és krumplit. A tejfölt elkeverjük simára a lisztel és mikor megfőtt behabarjuk.

Miután elzártuk a tüzet keverünk bele ízlés szerint citromlevet vagy ecetet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is