Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Savanyú uborkás zöldbableves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg kolbász
  • 50 dkg zöldbab
  • 3 közepes csemegeuborka
  • 1 csokor kapor
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt
  • só ízlés szerint
  • 2 l víz


Elkészítése:

A felaprított zöldbabot, karikára vágott kolbásszal és savanyú uborkával feltesszük főni. Felengedjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és a felaprított kaporral és besűrűsítjük vele a levest.

https://receptneked.wps.hu/levesek/savanyu-uborkas-zoldbableves/