Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Az olajat egy nagyobb edényben felforrósítjuk, majd rátesszük a hagymát, répát és a zellert. Elkeverjük és rátesszük a póréhagymát és a zúzott fokhagymát, majd az egészet megdinszteljük. Amikor a zöldségek összeestek, akkor rászórjuk a keményítőt, jól elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel és a sörrel. Ha a leves felforrt, akkor botmixerrel […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2021.03.25.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk.

Az olajat egy nagyobb edényben felforrósítjuk, majd rátesszük a hagymát, répát és a zellert. Elkeverjük és rátesszük a póréhagymát és a zúzott fokhagymát, majd az egészet megdinszteljük.

Amikor a zöldségek összeestek, akkor rászórjuk a keményítőt, jól elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel és a sörrel.

Ha a leves felforrt, akkor botmixerrel pürésítjük és fűszerezzük babérlevéllel, szerecsendióval, cayenne borssal, sóval és a mustárral.

Felöntjük a vízzel és hozzáadjuk a sajtot, majd az egészet felforraljuk.

A levest felaprított sülthússal, reszelt sajttal és petrezselyemmel tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is