Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hámozott spárgát 3 cm hosszú darabokra vágjuk, forró sós enyhén cukros vízben puhára főzzük. A liszből, vajból világos rántást készítünk, besűrítjük a levest és pár percig főzzük. Tálaláskor tojásságával elkevert tejfölt adunk hozzá.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.08.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A hámozott spárgát 3 cm hosszú darabokra vágjuk, forró sós enyhén cukros vízben puhára főzzük. A liszből, vajból világos rántást készítünk, besűrítjük a levest és pár percig főzzük. Tálaláskor tojásságával elkevert tejfölt adunk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is