Hozzávalók:
- 10 dkg zúza
- 10 dkg szív
- 3 db csirke szárny
- 1 száll zöldség
- 1 száll répa
- negyed zeller
- negyed karalábé
- egy marék zöldborsó
- egy marék zöldbab
- 6 db gomba
- pici karfiol
- petrezselyemzöld
- zeller zöld
- répa zöldje
- pici kapor
- 1 db főzőhagyma
- 3 db fokhagyma
- zsiradék
- liszt
- só
- vegeta
- pirospaprika
Elkészítése:
A zúzát és szívet apró darabokra vágjuk a szárnyat háromfelé. A zöldségféléket is kockára vágjuk.
Felforrósítjuk a zsiradékot és rá dobjuk a zöldségféléket és a zöld fűszereket, megdinszteljük majd a húst is, dinszteljük, amikor kész kb. egy evőkanál liszttel be, szórjuk, illetve a pirospaprikát fel engedjük hideg vízzel. Majd ízesítjük, és készre főzzük.