Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Székelygulyás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felaprított hagymát forró olajban megdinszteljük, majd levesszük a tűzről, és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, átforgatjuk, és megszórjuk sóval, borssal, köménnyel. Ezt követően hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felaprított paradicsomot, paprikát, a levétől lecsepegtetett káposztát, valamint a kolbászkarikákat. Kevés vizet öntünk alá, majd fedő alatt, közepes lángon puhára pároljuk. Amikor a hús […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A felaprított hagymát forró olajban megdinszteljük, majd levesszük a tűzről, és megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, átforgatjuk, és megszórjuk sóval, borssal, köménnyel. Ezt követően hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felaprított paradicsomot, paprikát, a levétől lecsepegtetett káposztát, valamint a kolbászkarikákat. Kevés vizet öntünk alá, majd fedő alatt, közepes lángon puhára pároljuk.

Amikor a hús megpuhult, a lisztet elkeverjük a tejföllel és vízzel, majd az egészet az ételhez öntjük, és még néhány percig együtt pároljuk. Tálaláskor a maradék tejföllel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is