Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felolvasztott zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott húst. Ráöntünk másfél liter vizet, lefedjük és lassú tűzön egy órán át főzzük. Azután sózzuk, borsozzuk, beletesszük a vékony szeletekre vágott póréhagymát, sárgarépát, nagyon apróra vágott hagymát és belerakjuk a megmosott rizst. Beleöntünk egy kevéske vizet, éppen csak annyit, amivel pótuljuk a vizet ami elfőtt. További fél órán […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.12.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A felolvasztott zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott húst. Ráöntünk másfél liter vizet, lefedjük és lassú tűzön egy órán át főzzük.

Azután sózzuk, borsozzuk, beletesszük a vékony szeletekre vágott póréhagymát, sárgarépát, nagyon apróra vágott hagymát és belerakjuk a megmosott rizst.

Beleöntünk egy kevéske vizet, éppen csak annyit, amivel pótuljuk a vizet ami elfőtt. További fél órán át főzzük.

Egy villa résein át belecsorgatjuk a felvert tojásokat, de ekkor már a fazekat levettük a tűzről.

Ekkor adjuk hozzá a tejfölt és citromlével állítjuk be a végleges ízt.

Apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is