Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babot előző este beáztatjuk, majd másnap feltesszük főni. Amikor felforr, akkor az első főzőlevet leöntjük és felöntjük a sonkalével és újra elkezdjük főzni. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk megtisztított és darabokra vágott zöldséget, hagymát és szárított zöldfűszereket. Amikor megpuhult a bab, akkor egy serpenyőben rántást készítünk. Az olajhoz hozzáadjuk a lisztet és egy kicsit pirítjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
birosari
Beküldte: 2021.10.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A babot előző este beáztatjuk, majd másnap feltesszük főni. Amikor felforr, akkor az első főzőlevet leöntjük és felöntjük a sonkalével és újra elkezdjük főzni.

Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk megtisztított és darabokra vágott zöldséget, hagymát és szárított zöldfűszereket.

Amikor megpuhult a bab, akkor egy serpenyőben rántást készítünk. Az olajhoz hozzáadjuk a lisztet és egy kicsit pirítjuk, majd rátesszük a pirospaprikát, összekeverjük és felengedjük hideg vízzel, közben kavargatjuk. Amikor felforr, akkor beleöntjük a levesünkbe.

A végén hozzáadjuk az ecetet, felforraljuk és lehet tálalni.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is