Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott pulykahúst, és kicsit átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a tárkonyt és a húsleveskockát, majd az egészet puhára főzzük. A főzőtejszínben elkeverjük a lisztet, és a keveréket a leveshez öntjük. Folyamatos keverés mellett felforraljuk, hogy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Meszlenyine Livia
Beküldte: 2013.02.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott pulykahúst, és kicsit átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a tárkonyt és a húsleveskockát, majd az egészet puhára főzzük.

A főzőtejszínben elkeverjük a lisztet, és a keveréket a leveshez öntjük. Folyamatos keverés mellett felforraljuk, hogy a leves szépen besűrűsödjön. Tálaláskor ízlés szerint citromlével ízesítjük.

Gyors, egyszerű és pénztárcabarát leves. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Meszlenyine Livia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is