Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A finomra aprított vöröshagymát és fokhagymát a felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott húst és megpirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a fűszerpaprikával, felöntjük kevés vízzel és visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk a felaprított zöldpaprikát és a paradicsomot is, majd sóval, borssal, babérlevéllel és tárkonnyal ízesítjük. Takarék lángon lefedve főzni kezdjük. A burgonyát és a répákat […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A finomra aprított vöröshagymát és fokhagymát a felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott húst és megpirítjuk.

Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a fűszerpaprikával, felöntjük kevés vízzel és visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk a felaprított zöldpaprikát és a paradicsomot is, majd sóval, borssal, babérlevéllel és tárkonnyal ízesítjük.

Takarék lángon lefedve főzni kezdjük.

A burgonyát és a répákat megtisztítjuk és feldaraboljuk. A zöldbabot ízlés szerinti darabokra vágjuk.

Amikor a hús félpuha, hozzáadjuk a zöldbabot és a répákat, felengedjük kb 1,5 liter vízzel, majd a majoránnával és köménnyel ízesítjük.

Kb 15 perc múlva hozzáadjuk a burgonyát és teljes puhulásig főzzük.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és hőkiegyenlítés után a leveshez adjuk. Újraforraljuk és bőven megszórjuk felaprított friss petrezselyemmel.

Végül pár csepp ecettel pikánsra ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is