Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Tárkonyos sertésragu leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket megtisztítjuk és karikákra vágom. A húst kockázzuk. A húst annyi vízzel tesszük fel főni, hogy jól ellepje, majd fűszerezzük borssal, delikáttal, paprikakrémmel és tárkonnyal. Amikor félkészre puhul, akkor beletesszük a a vöröshagymát egészben és a zöldségféléket is hozzáadjuk. Készre főzzük és felöntjük a kellő mennyiségű vízzel. Forrás után az olajon az apróra vágott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.09.24.

Hozzávalók

A galuskához

Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk és karikákra vágom. A húst kockázzuk.

A húst annyi vízzel tesszük fel főni, hogy jól ellepje, majd fűszerezzük borssal, delikáttal, paprikakrémmel és tárkonnyal.

Amikor félkészre puhul, akkor beletesszük a a vöröshagymát egészben és a zöldségféléket is hozzáadjuk. Készre főzzük és felöntjük a kellő mennyiségű vízzel.

Forrás után az olajon az apróra vágott fokhagymából és a petrezselyemzöldből, lisztből rózsaszínű rántást készítünk, majd pirospaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük és a levesbe keverjük.

A tojásból, lisztből, vízből galuska tésztát készítünk és a lobogó levesbe szaggatjuk, majd készre főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is