Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Burgonya levesek

Leves receptek

Ragulevesek

Tárkonyos zöldbabos-húsos leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéshús 70 dkg zöldbab 30 dkg burgonya 1 közepes vöröshagyma 2 dl tejföl só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 teáskanál fűszerpaprika 1 kk tárkony 2 csapott ek liszt 5 ek napraforgó olaj 1.5 l víz Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Megszórjuk fűszerpaprikával, majd rátesszük a kockára vágott […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 70 dkg zöldbab
  • 30 dkg burgonya
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 kk tárkony
  • 2 csapott ek liszt
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 1.5 l víz


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Megszórjuk fűszerpaprikával, majd rátesszük a kockára vágott húst, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk.

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, majd a feldarabolt zöldbabbal együtt a félig megfőtt húshoz adjuk, és megszórjuk tárkonnyal. A tejfölt kikeverjük a liszttel és kevés leveslével, majd amikor minden megfőtt, besűrűsítjük vele a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is