Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg fejtett bab 2 közepes sárgarépa 2 közepes fehérrépa 1 közepes zeller 1 közepes vöröshagyma 2 db babérlevél 30 dkg burgonya só ízlés szerint 2 l víz 2 dl tejföl 2 csapott ek liszt 30 dkg (füstölt) virsli 4 ek napraforgó olaj Elkészítése: A babot feltesszük 2 l vízbe főzni. Ízlés szerint sózzuk. Hozzáadjuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.02.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg fejtett bab
  • 2 közepes sárgarépa
  • 2 közepes fehérrépa
  • 1 közepes zeller
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 2 db babérlevél
  • 30 dkg burgonya
  • só ízlés szerint
  • 2 l víz
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek liszt
  • 30 dkg (füstölt) virsli
  • 4 ek napraforgó olaj


Elkészítése:

A babot feltesszük 2 l vízbe főzni. Ízlés szerint sózzuk. Hozzáadjuk a megpucolt és felkockázott vöröshagymát, majd egy kis idő múlva a megpucolt és kis kockára vágott burgonyát és a babérlevelet.

Kb 30 perc múlva beletesszük a karikára vágott répákat és a feldarabolt zellert. Amikor minden megfőtt besűrűsítjük a liszttel elkevert tejföllel.

Olajon kicsit megpirítjuk a karikára szeletelt virslit és a levessel tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is