Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges levesek

Tejes borsóleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A 2 evőkanálnyi zsiradékon fedő alatt megpároljuk a borsót és a karikákra vágott répát, majd megszórjuk egy teáskanálnyi ételízesítővel vagy sóval. Amikor a zöldség már félpuha, felöntjük vízzel, és hozzáadunk egy nagy csokor petrezselyem zöldet. A leves tovább fő, ezután beleszaggatjuk a galuskát. Felöntjük tejjel, újra felforraljuk, majd ízlés szerint adunk hozzá 1-2 evőkanál cukrot, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.01.

Hozzávalók

Galuskához

Elkészítése

A 2 evőkanálnyi zsiradékon fedő alatt megpároljuk a borsót és a karikákra vágott répát, majd megszórjuk egy teáskanálnyi ételízesítővel vagy sóval.

Amikor a zöldség már félpuha, felöntjük vízzel, és hozzáadunk egy nagy csokor petrezselyem zöldet. A leves tovább fő, ezután beleszaggatjuk a galuskát.

Felöntjük tejjel, újra felforraljuk, majd ízlés szerint adunk hozzá 1-2 evőkanál cukrot, esetleg egy kis további ételízesítőt.

Sztori

Nagymamámtól tanultam, aki már lassan 10 éve nincs velünk. Azt hiszem, most már kezd olyan lenni, amilyen az övé volt. Már a 4. generáció ismerte meg, és szerette meg így nálunk a borsó levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is