Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Leves receptek

Tejfölös babos káposzta füstölt tarjával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg fejtett bab 60 dkg savanyú káposzta 30 dkg füstölt-főtt tarja 1 közepes vöröshagyma 5 ek napraforgó olaj 2 tk fűszerpaprika só ízlés szerint 2 l víz 2 dl tejföl 2 csapott ek finomliszt Elkészítése: A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a babot (ha valaki szárazbabbal készíti, azt előző éjjel be […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg fejtett bab
  • 60 dkg savanyú káposzta
  • 30 dkg füstölt-főtt tarja
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 tk fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • 2 l víz
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt


Elkészítése:

A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.

Rátesszük a babot (ha valaki szárazbabbal készíti, azt előző éjjel be kell áztatni), felengedjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

Amikor félig megpuhult a bab, rátesszük a megmosott káposztát és a felkockázott tarját. A tejfölt kikeverjük a liszttel, és a készre főtt levest behabarjuk vele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is