Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Tejfölös kapros káposztaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg savanyú káposzta só 1 közepes vöröshagyma 5 ek napraforgó olaj 1 tk fűszerpaprika 30 dkg kolbász 1 csokor kapor 2 l víz 2 dl tejföl 2 csapott ek finomliszt Elkészítése: A káposztát vékony szeletekre gyaluljuk, lesózzuk és félretesszük. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a megsózott káposztát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg savanyú káposzta
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 30 dkg kolbász
  • 1 csokor kapor
  • 2 l víz
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt


Elkészítése:

A káposztát vékony szeletekre gyaluljuk, lesózzuk és félretesszük.

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Rátesszük a megsózott káposztát, a karikára vágott kolbászt, az apróra vágott kaprot.

Felengedjük vízzel, és lefedve puhára főzzük.

A tejfölt kikeverjük a liszttel, és a káposztára szűrjük. Összeforraljuk pár percig, és ha kell, még sózzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is