Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Tejfölös-mustáros raguleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéshús 1 közepes fej vöröshagyma 20 dkg zöldborsó 2 közepes sárgarépa 1 közepes fehérrépa 4 ek napraforgó olaj 30 dkg burgonya 2 dl tejföl 1 ek mustár 2 csapott ek finomliszt só ízlés szerint 2 l víz 1 csokor petrezselyemzöld Elkészítése: Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott húst és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.10.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 közepes sárgarépa
  • 1 közepes fehérrépa
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 30 dkg burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek mustár
  • 2 csapott ek finomliszt
  • só ízlés szerint
  • 2 l víz
  • 1 csokor petrezselyemzöld


Elkészítése:

Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, felkarikázott répákat, borsót. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel és puhára főzzük.

A tejfölt kikeverjük a mustárral és a liszttel, majd besűrűsítjük vele a levest. A tetejét felaprított petrezselyemmel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is