Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Tejfölös zöldbableves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított, feldarabolt vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket és a zöldbabot is. Kicsit átforgatjuk őket a forró olajon, ezután hozzákeverjük a lisztet, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Az alapot felöntjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, majd hozzáadjuk a húsleveskockát és a zeller zöldjét. Lefedve addig főzzük, amíg a zöldségek teljesen meg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.07.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított, feldarabolt vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket és a zöldbabot is. Kicsit átforgatjuk őket a forró olajon, ezután hozzákeverjük a lisztet, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát.

Az alapot felöntjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, majd hozzáadjuk a húsleveskockát és a zeller zöldjét. Lefedve addig főzzük, amíg a zöldségek teljesen meg nem puhulnak.

Amikor minden megfőtt, belekeverjük a tejfölt, és még egyszer felforraljuk. Csipetkével tálalva kiadósabbá tehetjük, de anélkül is nagyon finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is