Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Tejszínes borsókrémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az újhagymát és a vöröshagymát apróra kockázzuk, majd olajon üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a borsót, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Körülbelül 10 percig pároljuk, majd felöntjük kb. 4 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és amikor felforr, hozzáadunk egy tyúkhúsleves kockát. Amikor a borsó teljesen megpuhult, hozzáadjuk a babérlevelet, és felöntjük a levest a tejszínnel. Ha a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Az újhagymát és a vöröshagymát apróra kockázzuk, majd olajon üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a borsót, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Körülbelül 10 percig pároljuk, majd felöntjük kb. 4 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és amikor felforr, hozzáadunk egy tyúkhúsleves kockát.

Amikor a borsó teljesen megpuhult, hozzáadjuk a babérlevelet, és felöntjük a levest a tejszínnel. Ha a leves megsűrűsödött, levesszük a tűzről, és botmixerrel félig átturmixszoljuk, hogy néhány egész borsószem is maradjon benne.

Tálaláskor egy kanál tejfölt adunk hozzá, és pirított kenyérrel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is