Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 400 g szeletelt csiperke gomba 1 fej hagyma apróra vágva 2 gerezd fokhagyma 1 szál sárgarépa 1 szál petrezselyem kevés petrezselyemzöld 1 kis csokor kapor kevés só őrölt bors 200 g főzőtejszín 2 kanál liszt 1 tojás kevés olaj vagy zsír Elkészítése: A hagymát és a szétnyomott fokhagymát megpirítjuk az olajon és hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g szeletelt csiperke gomba
  • 1 fej hagyma apróra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyem
  • kevés petrezselyemzöld
  • 1 kis csokor kapor
  • kevés só
  • őrölt bors
  • 200 g főzőtejszín
  • 2 kanál liszt
  • 1 tojás
  • kevés olaj vagy zsír


Elkészítése:

A hagymát és a szétnyomott fokhagymát megpirítjuk az olajon és hozzáadjuk a gombát, a karikára vagy hasábra vágott répát, zöldséget. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés liszttel, majd felöntjük vízzel.

Annyi ideig főzzük, hogy a hagyma szétessen és közben kikavarjuk a galuska tésztáját.

Keveset főzzük fedő alatt, majd a főzőtejszínt is hozzáadjuk kevergetés mellett, majd beleszaggatjuk a galuskát. A zöldfűszereket is hozzáadjuk és ha a galuska is megfőtt tálalható. Készíthető csipetkével is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is