Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Krémlevesek

Leves receptek

Tejszínes sárgabarack krémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sárgabarack (nekem 9 db nagyobb volt maggal mérve) 1 ek cukor 1 tasak vaníliás cukor 2 dl főzőtejszín 1 ek vaníliás pudingpor Elkészítése: A barackokat alaposan megtisztítjuk, magjukat kiemeljük. A gyümölcshúst nagyobb darabokra vágjuk. Annyi vízbe tesszük fel főni, hogy épp ellepje. Beleszórjuk a cukrokat. A cukor mennyisége ízlés szerint növelhető. Az én […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.07.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sárgabarack (nekem 9 db nagyobb volt maggal mérve)
  • 1 ek cukor
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 ek vaníliás pudingpor


Elkészítése:

A barackokat alaposan megtisztítjuk, magjukat kiemeljük. A gyümölcshúst nagyobb darabokra vágjuk. Annyi vízbe tesszük fel főni, hogy épp ellepje.

Beleszórjuk a cukrokat. A cukor mennyisége ízlés szerint növelhető. Az én barackjaim nagyon érettek voltak, ezért elegendő volt ennyi bele. Amint felfő, merülő mixerrel pürésítjük.

A pudingport csomómentesre keverjük a tejszínnel, a levesbe csorgatjuk és hagyjuk felforrni.

Behűtve, barackszeletekkel, mentalevéllel díszítve kínáljuk.

[box style=”info”]Fűszerezhetjük fahéjjal, szegfűszeggel, csak vigyázzunk, hogy ne nyomják el a barack ízét.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is