Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 liter leves alaplé 30 dkg zöldborsó 1 fej főzőhagyma 2 gerezd fokhagyma 200 g főzőtejszín 1 kanál liszt só, frissen őrölt bors néhány friss petrezselyemlevél 2 marék levestészta kevés olíva olaj Elkészítése: Az olajon megpároljuk az apróra vágott főzőhagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, majd rátesszük a borsót. Megsózzuk, meghintjük liszttel és összeforgatjuk. Rövid dinsztelés […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 liter leves alaplé
  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 fej főzőhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 200 g főzőtejszín
  • 1 kanál liszt
  • só, frissen őrölt bors
  • néhány friss petrezselyemlevél
  • 2 marék levestészta
  • kevés olíva olaj


Elkészítése:

Az olajon megpároljuk az apróra vágott főzőhagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, majd rátesszük a borsót. Megsózzuk, meghintjük liszttel és összeforgatjuk.

Rövid dinsztelés után felöntjük az alaplével és a tejszínnel. Levestésztát teszünk bele. Borsot őrlünk rá, ellenőrizzük a sósságát, ha kell utánízesítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és felforraljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is