Elkészítése
A gombócokhoz tálba tesszük a darált csirkehúst. A bambuszrügyet, chilit és a korianderzöldet apróra vágjuk, majd a húshoz ajuk.
A gyömbért lereszeljük, majd a halszósszal és a kukoricaliszttel a tálba tesszük. Tengeri sóval és frissen őrölt fehérborssal fűszerezzük. Az egészet alaposan összegyúrjuk és kis gombócokat formálunk, majd félretesszük.
A csirkehúslevest és a kókusztejet összekeverjük és felforraljuk. Hozzáadjuk a zöldcitrom leveleket és a karikákra vágott gyömbért.
A gyöngyöző leveshez adjuk a gombócokat és körülbelül 5 percig főzzük. A levest közben halszósszal, cukorral és zöldcitromlével ízesítjük. A pak choit darabokra vágjuk, majd a levesbe tesszük és még 2-3 percig főzzük a levest.
A tálaláskor a levest tányérokba merjük, karikákra vágott chilivel, korianderzölddel és csíkozott zöldcitromlevéllel megszórva tálaljuk.







