Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon a lisztet aranysárgára pirítom az őrölt köménnyel, majd hozzáadom a pirospaprikát. Felöntöm egy pohár hideg vízzel, hozzáteszem a babérlevelet és a vöröshagymát (amit a főzés végén kidobok a levesből), és megsózom. Jól összeforralom, majd felöntöm 1,5 liter vízzel. Amikor felforrt, 2 db tojást felverek, és ezt a lobogó levesbe eresztem, majd elkeverem. A […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.27.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon a lisztet aranysárgára pirítom az őrölt köménnyel, majd hozzáadom a pirospaprikát. Felöntöm egy pohár hideg vízzel, hozzáteszem a babérlevelet és a vöröshagymát (amit a főzés végén kidobok a levesből), és megsózom. Jól összeforralom, majd felöntöm 1,5 liter vízzel.

Amikor felforrt, 2 db tojást felverek, és ezt a lobogó levesbe eresztem, majd elkeverem. A másik 2 db tojást egészben engedem a levesbe, és nem keverem. 3-4 perc alatt megfőnek. A végén ecettel ízesítem (citromlével is ízesíthetjük ecet helyett).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is