Hozzávalók:
- 1 csirkemellfilé
- 3 sárgarépa
- 1 piros kaliforniai paprika
- 3 ek olívaolaj
- 2 csilipaprika
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 kk citrombors
- 3 ek szójaszósz
- 3 ek halszósz
- 1 ek almaecet
- 1 l csirkehúsleves
- 2 dl kókusztej
- 20 dkg üvegtészta
Elkészítése:
A húst vékony csíkokra vágom, a megtisztított sárgarépát és paprikát vékony metéltre vágom.
A csirkemell csíkokat forró olajon megpirítom, rászórom az apróra vágott csilipaprikát és a fokhagymát.
Megszórom, citromborssal hozzáadom a szójaszószt, a halszószt, az almaecetet, és elkeverem.
Hozzáadom a répát, a paprikát, felöntöm a húslevessel, és felforralom. Közepes tűzön 5-6 percig főzöm.
Végül beleöntöm a kókusztejet, beleteszem az üvegtésztát, és 5 perc alatt készre főzöm.