Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg kötözött sonka 50 dkg savanyú káposzta 50 dkg burgonya 2 dl tejföl 2 gerezd fokhagyma 3 közepes db sárgarépa 1 közepes db fehérrépa 1 ek ecetes torma 2 csapott ek liszt só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 teáskanál fűszerpaprika 4 ek napraforgó olaj 1.5 l víz Elkészítése: Sonkát megfőzzük, ha megpuhult […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg kötözött sonka
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 50 dkg burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 közepes db sárgarépa
  • 1 közepes db fehérrépa
  • 1 ek ecetes torma
  • 2 csapott ek liszt
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 1.5 l víz


Elkészítése:

Sonkát megfőzzük, ha megpuhult felkockázzuk.

Egy fazékba olajba tesszük a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát és fehérrépát, és pár percig együtt pároljuk.

Liszttel és fűszerpaprikával megszórjuk, felöntjük a sonka főzőlevével. Beletesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, megmosott savanyú káposztát és a sonkát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Tejfölt kikeverjük a tormával, liszttel és pár evőkanál levessel, és besűrűsítjük vele a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is